Liechtensteinlotto

Man kan alltså spela fler lottospel än det Svenska spel erbjuder men då måste man ge sig ut på Internet, ett av de mest kända lottospelen i hela världen är detta – Liechtensteinlotto, även kallat Lotto li. Här ligger drömvinsten på hela 20 miljoner Euro en gång i veckan.

Något som är riktigt bra med detta lottospel är att man samtidigt som man spelar ger pengar till Röda korset, och det kan ju aldrig vara fel. Här spelar man inte med Joker men det betyder bara att alla som spelar har chansen att vinna riktigt stort. Jackpotten på detta Lotto Li har en garanterad nivå på hela 20 miljoner Euro.

Hur spelar man då?

Precis som när man spelar Lotto hos Svenska spel så måste man vara 18 år fyllda. Man registrerar ett konto på deras hemsida och för över pengar till sitt spelkonto. Sedan är det bara att logga in. När du gjort det så klickar du på ”play” och då kommer du till en sida som heter Go Lotto och det är där man spelar. Där hittar du sedan en lottokupong och varje rad kostar tre Euro att spela. Man fyller i de nummer man vill satsa på, det går att fylla i upp till tio rader på en kupong.

I detta spel gäller det att pricka in sex rätta nummer och det finns ett tilläggsnummer per rad. När man valt allt detta så gäller det att välja hur många veckor man vill spela samma satsning, det går att välja hela femtio veckor på Liechtensteinlotto om man vill. Sedan är det bara att klicka på ”play” och så får du se ett kvitto på det du spelat.