Lotto på nätet

Som vi tidigare nämnt kan man spela Lotto online på Svenska spels hemsida, det är inte svårt att förstå hur det fungerar. Att spela online går till på ungefär samma sätt som när man spelar med kupong hos ett ombud. Man väljer sin rad eller sina rader, Lotto1, Lotto2 och så vidare precis som när man spelar Lotto annars, skillnaden är bara att man fyller i digitalt och det är lite enklare.

Man skapar ett användarkonto på Svenska spels hemsida, det är bara att fylla i dem uppgifter som dem frågar efter och välja ett lösenord och användarnamn. Betalar gör man genom att föra över pengar till sitt spelkonto med kreditkort, bankkort eller e-plånbok och transaktionerna är lika säkra som när man gör bankärenden.

Så går det till på Svenska spels hemsida

Börja med att välja hur många veckor som du vill att ditt spel ska fortsätta, sedan väljer du System eller Enkelrad. Om man spelar med Enkelrader så väljer man sju nummer per spelfält, vill man att spelet självt ska slumpa fram numren kan man göra det genom att klicka på en knapp som heter ”HuxFlux”. Det besparar dig besväret med att välja egna nummer. Om du väljer Systemspel så får du välja mellan 8 och 12 nummer, det beror på vilket Systemspel som du vill spela. Sedan väljer du vilken dag, onsdagen eller lördagen eller båda, vilka dragningar Lotto 1 eller 2 eller båda.

När allt detta är klart så är det dags att välja om man vill spela med Joker eller inte, gör man det så har man chans på Drömvinsten, och det vill man väl? Så välj Joker och hur mycket du vill satsa där. Sedan är det bara att klicka på ”betala” så är det klart och pengarna kommer att dras direkt från ditt spelkonto. Man kan precis som med vanlig lotto köpa Färdiga spel och Systemspel, om man vill ta bort en rad så klickar man på en symbol som liknar en papperskorg som finns vid varje rad. Skulle det vara så att man vill ha mer information om hur det går till att spela så är det bara att trycka på en knapp där det står ”hjälp”. Då får du all information du kan tänkas vilja ha i ett nytt fönster på skärmen.